Úvod Soutěž Ceník Kontakt
Archiv 2019
Pravidla 2019 Celkové pořadí 2019 Jednotlivé měsíce
King of Hot Lap - dlouhodobá soutěž pro každého. Buď nejrychlejší - staň se králem motokár v Břeclavi!

Pravidla soutěže

1. Soutěž probíhá v půjčovně motokár v Břeclavi, a to nepřetržitě (v provozní době půjčovny) od 2. 6. do 31. 10. 2019.

2. Do soutěže jsou započítávány nejlepší časy na jedno kolo dosažené na motokárách Honda 200 a Honda 270. Ženy jsou hodnoceny v samostatném pořadí "Ladies cupu" - pouze kategorie Honda 200. Pořadí se vyhodnocuje vždy na konci měsíce - deset nejrychlejších jezdců / jezdkyň v daném měsíci (zvlášť na motokárách Honda 200 a Honda 270) získá body do celkového pořadí dle následujícího klíče:
1. místo - 14 bodů
2. místo - 11 bodů
3. místo - 9 bodů
4. místo - 7 bodů
5. místo - 6 bodů
6. místo - 5 bodů
7. místo - 4 body
8. místo - 3 body
9. místo - 2 body
10. místo - 1 bod

2.1. V případě dosažení shodného času dvěma nebo více jezdci získávají všichni tito stejný počet bodů. Pokud např. tři jezdci zajedou shodný čas, který je třetí nejlepší v tabulce, získají shodně po devíti bodech. Nejbližší následující jezdec získá body za šesté místo (neboť jej předčilo 5 jezdců).

2.2. Jeden jezdec může bodovat v obou kategoriích, do celkového pořadí se započítávají body dosažené na obou typech motokár bez rozdílu.

2.3. Po vyhodnocení uplynulého měsíce se časy "nulují" a od prvního dne nového měsíce se začíná "s čistým štítem".

2.4. Posloupnost kritérií pro určení konečného pořadí při bodové shodě:
1) Vyšší počet lepších umístění (jezdec, který např. v rámci jednoho měsíce zvítězil, se celkově umístí před jezdcem, který získal v součtu stejný počet bodů, ale jeho nejlepším umístěním v rámci jednotlivých měsíců bylo druhé místo;
2) Vyšší počet bodů získaných v kategorii Honda 270;
3) Vyšší součet bodů za poslední měsíc soutěže (to jest za říjen);

3. Soutěže se automaticky účastní každý zákazník, který si zakoupí desetiminutovou jízdu na motokáře Honda 200 nebo Honda 270 nebo vyjede desetiminutovou jízdu z permanentky. Při akcích na pronajaté dráze s vyloučením veřejnosti se do soutěže z důvodu objektivity započítávají pouze časy z desetiminutových nebo kratších jízd. Časy dosažené v rámci závodů pořádaných půjčovnou se do soutěže nezapočítávají.

3.1. Pokud jezdec zajede nejlepší čas, který mu aktuálně zaručuje umístění v průběžné TOP 10 dané kategorie v daném měsíci, požádá obsluhu o zapsání svého jména do soutěžní tabulky.


4. Ocenění
4.1. Nejrychlejší jezdec kategorie Honda 200 a Honda 270 a nejrychlejší jezdkyně Ladies cupu v rámci jednotlivých měsíců získají pohár.
4.2. Druhý a třetí nejrychlejší jezdec kategorie Honda 200 a Honda 270 a druhá a třetí nejrychlejší jezdkyně Ladies cupu v rámci jednotlivých měsíců získají medaili.
4.3. Tři jezdci a tři jezdkyně s nejvyšším bodovým ziskem za celou sezónu získají pohár a věcnou cenu.